Fashion

I anledning af vores samarbejde med ARKEN, giver vi dig inspiration fra det fantastiske dyrerige. Lad dig inspirere af naturens farver og unikke mønstre.

Inspiration

DYR I
FASHION

Find inspiration fra det fantastiske dyrerige, som har giver inspiration til diverse tendenser indenfor beauty og mode. Vi har samlet nogle fede produkter, som du kan bruge som inspiration næste gang du er ude og shoppe.

‘Fashion, Art & Animals’ handler om det som dyreriget giver os af inspiration. Bliv inspireret af alt fra påfuglen til den plyssede hvide snekanin. Har du ofte svært ved at sammensætte mønstre og farver, så er denne teknik især brugbar.

Tænkt på et specifikt dyr, dens primære farve, dens former og mønstre. Vælg én af disse, farve, mønster eller form, som guideline for dit outfit. Pas dog på ikke at vælge for mange produkter fra samme kategori. Vælg for eksempel en top i grøn som en frø. Vælg derefter hvid som frøens mave, og tilføj en grøn laksko eller taske som frøens yderste lag.

#Inspo

VI GIVER DIG
INSPIRATION

Er du løbet tør for gode idéer til din garderobe? Mange af Rødovre Centrums butikker har deres helt egen Instagramprofil, hvor du kan møde personalet og se nyeste produkter i butikken. Hold dig opdateret på den seneste mode og følg disse skønne profiler - og mange flere.

@veromoda_roedovre
På Vero Modas profil kan du være den første til at se de skønne tilbud i butikken. Bliv inspireret af deres mange bud på det perfekte outfit. Den helt rigtige profil at følge, hvis du er til det casual business eller afslappede look.

@solidroedovre
Se Solids uundværlige outfits, som kan gøre enhver mand til en rigtig ‘Hunk’. Få fingrene i stilfulde outfits eller lækre moderne skjorter til hver en begivenhed. Personalet står altid klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte fit. 

@byoung_roedovre
Hos b.young forstår de hvad der hitter hos den lidt yngre målgruppe. Her kan du købe det fedeste outfits til din ‘teen’ og der er noget til hver en personlig. Se de mange tilbud på butikkens Instagramprofil og mød det skønne personale, som altid står klar med smil og gode råd.

@vila_roedovre
Du går aldrig helt galt i byen, hvis du besøger Vila i Rødovre Centrum. Se alle de fede produkter fra seneste sæson og bliv inspireret til din egen shopping.

NATURE<3

NATURENs
FORMER

Naturen har altid, og er stadig, en kæmpe inspirationskilde for de produkter man ser i butikkerne. I 2020 er plante- og blomsterprint endnu en gang det helt store hit - dog har stilen fået lidt af et tvist sammenlignet med moden vi så i 2019.

Blomster og planter - ja tak! Den eneste forskel fra 2019 og 2020 er, at mønstrene er blevet mere organiske og abstrakte. Mønstrene har fået plads til at videreudvikle sig. Mønstrene i 2020 er derfor langt mere eksperimenterende i deres former eller farver.

Vi har været meget glade for de nedtonede og støvede farver, men vi begynder at se at farverne bliver mere og mere kraftige. Nogle enkelte farver der popper ud af modebladet er grøn, rød, orange og lyserød. Her har man altså skruet lidt ekstra op for farven.