Naturlig bolig

Brug naturen som din inspirationskilde. Vi giver dig gode idéer til, hvordan du kan komme tættere på naturen med en "naturlig" indretning. 

DYRERIGET

INSPIRATION
TIL DIN BOLIG

Kombinerer du ‘dyreriget’ med design, får du et unikt, humoristisk og stilfuldt touch på hjemmet. Gør plads til fantasien, kunsten og skab noget helt tredje. Gør hjemme endnu mere hyggelig ved at pynte det med genstande som fortæller en historie.

Kan en kanin have blomster ud af ørerne? De humoristiske elementer er et MUST HAVE i alle moderne hjem. Distanceringen fra det ‘korrekte’ i boligindretning giver luft til eksperimentering, kreativitet og nye farver.

Let’s face it, vi er blevet trætte af det ‘sikre valg’. Forny dit hjem og omfavn den farverige popkulturelle boligindretning. Gør dit hjem til et blankt lærred og dig selv til kunstner - hold dig ikke tilbage!… Men altså, hvis du nu ikke skulle være helt klar endnu på at plastre dit køkken ind i røde fliser og male hele stuen pink, så kan du nemt hoppe med på trenden ved at starte i de små. Find disse eller lignende produkter i Rødovre Centrum.

GRØN TREND

VILD MED
PLANTER

Er det noget man bliver glad af, så er det sollys, duften af kaffe om morgenen og grønne, skønne planter. Der er et hav af populære planter som du kan købe med dig hjem, men hvilken skal du vælge? Og hvilken skal du vælge, hvis du er typen der ikke lige altid husker at vande?

Lad os tage en tur til Nordamerika, hvor kaktus-familien har hjemme. Hvad der før var en dødsyg plante, som ikke kunne mere end bare at stikke, kan nu købes over alt! Det er en sand favorit hos danskerne, hvilket måske er på grund af dens evne til at overleve med stort set intet vand. 

En god huskeregel, når du køber en kaktus, er at jo flere pigge/hår den har, jo mere sol kan den tåle. 

Monstera, en ægte instagram-plante. Smuk, elegant og fylder godt i tomme hjørner i hjemmet. Det gode ved Monstera planten er, at den trives utroligt godt i den lune stue, væk fra direkte sollys. Det er en nem plante, som holder sig flot og grøn. Den kræver regelmæssig vanding, men du kan nemt se at den er tørstig, når bladene begynder at dale nedad.

Udover at Aloe Vera er kendt for sine fantastiske egenskaber mod forbrændinger, betændelse og søvnproblemer, så er planten i sig selv utrolig nem at have med at gøre. Den har brug for lys, men ikke direkte lys, og skal kun vandes sjældent. En god plante at have i hjemmet, næste gang du brænder fingeren på komfuret.

NATUR-LOVER

ET SMUKT &
NATURLIGT
HJEM

Store bløde puder, hynder og tæpper er ideelle til at skabe hygge i stuen, på terrassen og i soveværelset; og når solen dykker og temperaturen falder, er det skønt at nyde stilheden omringet af blødt stof, naturlige materialer og dæmpet lys.

Kom i feriestemning og skru op for romantikken med levende lys og en lyskæde på terrassen. Den hyggelige stemning fortsætter ind i hjemmet, hvor naturinspireret nips, ægte tæpper og møbler lavet af bambus, bringer dig tættere på naturen.

Din bolig behøver ikke udelukkende at bestå af bambus møbler. Kombiner forskellige materialer som metal, træ og ler, for at skabe det ‘naturlige hjem’. Det er op til din egen stil og smag, hvilke materialer du synes der skal dominere i rummet.