Nature

Der er mange måder at blive en del af det fantastiske dyrerige på. En af måderne er, at leve direkte af naturen eller leve med den. Spis naturens delikatesser og lev som en konge i naturens rolige rammer.

NATURENS GULD

IN TOUCH WITH
NATURE

Kom tættere på naturen gennem den mad du spiser og bliv klogere på, hvor vidunderlig vores natur egentlig er. Det er måske også lige den grund du havde brug for, for at blive bedre til din affaldssortering. Se hvad naturen giver os og hvorfor vi skal huske at give tilbage.

Fisk, en fantastisk kilde til mange af de ting vores krop har godt af. Beskyt fiskeriet og spis de fisk, som der er masser af i vandet. Sild, ansjos, koldtvandsreje, hellefisk og mange flere, er gode eksempler på fisk, der giver god smag i munden.

Besøg fiskehandleren i Rødovre Centrum, og få gode råd til lækker fisk som passer til sæsonen.

“Would You like some more tea?” En sætning man garanteret siger en hel del i England. Helt tilbage fra 1600-tallet har teen været det mest populære naturprodukt i England. Så populært at det har været tæt på at drive landet ud i ruin. Det var dog kun indtil en snedig englænder tog til Kina, hvor de fik teen imponeret fra, for at gennemskue hvordan produktionen foregår.

Bliv lidt ekstra royal og eksperimenter med masser af forskellige vidunderlige smage hos Camellia Te. Her kan du købe teen pr. gram, og derfor selv bestemme mængden der passer til dig. Der er et stort udvalg af lækre aromaer, som kan gøre enhver der besøger butikken nysgerrig.

Honning. Kan bruges til teen, honningkagen, på morgenbollen og i bagværk. Honning kommer oprindeligt fra germansk og betyder ‘den gyldne’.

Der findes mange slags honningtyper med forskellige smage, farver og teksturer. En populær honningtype herhjemme er akaciehonnigen, som er flydende på grund af dens høje indhold af frugtsukker.

MERE MIG

In touch with
myself

Hvornår tænkte du sidst på at gøre noget godt for dig selv? Husk at lade dig selv komme først og giv dig selv lov til selvforkælelse og afslapning. Nogle gange kan de mindste tiltag være nok til at tage det øverste af stressen.

Disse produkter er til dig som finder afslapning i de normale rammer. Et langt varmt bad, en lækker duft mens du læser en bog eller når du puster neglelakken tør. Det er disse små øjeblikke vi alle har brug for, så der også er plads til os selv i hverdagen.

FORÅRSSTEMNING

EN DAG I DEN
DANSKE NATUR

Frisk luft har aldrig skadet nogen. Derfor opfordrer vi alle til at komme tættere på den skønne danske natur, som ikke ligger længere væk end en hurtig togtur.

Skal du udforske den danske natur, så sørg for at medbring de helt rigtige ting - selvfølgelig afhængig af hvor lang din tur er. Skal du afsted i flere dage, er der nogle enkelte ting vi anbefaler du medbringer.

En god taske, de rigtige sko og kogegrej er et ‘must’, hvis du skal tilbringe længere tid i naturen. Ligegyldigt om det er et kort eller langt naturbesøg, så udnyt tiden på at få slappet helt af. Tag nogle fede billeder, drik en kop kaffe i det grønne eller tegn de smukke træer.

Det kan være en god idé at gøre sit hjemmearbejde før du tager på tur - selv de mindre ture. Er du ny til at slå lejr, så husk at tjekke op på de regler som gælder i det område hvor du befinder dig.