Aktiviteter

KOM NED I RØDOVRE CENTRUM OG DELTAG I VORES MANGE SOMMER-ARRANGEMENTER.

TORSDAG D. 13. juni 

UDSALG

Gør dig klar til udsalg! Det helt store og officielle udsalg starter torsdag d. 13. juni i Rødovre Centrum. Kom forbi og gør et kup til din ferie, din indre beauty queen eller få klaret ungernes tøj og sko til den kommende sæson. 

Vi glæder os til at byde jer indenfor til et fantastisk udsalg!

Skærmbillede 2019-06-11 kl. 14.21.31.png

LØRDAG D. 15. juni

Skolestarts  messe på Festpladsen med Neye

Gør klar til skolestart! Besøg den spændende og inspirerende Skolestartmesse lørdag d. 15. juni på Festpladsen. Find den perfekte skoletaske til den første skoledag eller opgrader skoletasken til en ny og flot!
En masse leverandører står klar med deres bud til den perfekte skoledag.

MESSEN ER ÅBEN KL. 10-17

og der vil være masser af professionel vejledning og sjove konkurrencer.

uge 25

De deltagende butikker

Designers Market
Bonde
Neye
Tøjeksperten
The Touch
Vero Moda
Hunkemöller
Baby d`Leit
BabySam
Aveny

Den 29. juni – 11. august

Lad de voksne tage deres børn med en tur tilbage i tiden, hvor de sammen kan opleve de sjove arcade og flipper maskiner ”fra gamle dage” med spil som Tekken, Super Mario, Pacman, Donkey Kong og mange flere. Der vil være opstillet store glasfiber figurer rundt omkring med de kendte figurer. 

Tag en lille familiedyst i sportsområdet, hvor vinderen kan stille sig på sejrsskamlen med den enorme pokal og tage et billede. Der vil også være andre sjove konkurrence prægede maskiner, som old school fodbold og ishockey maskiner. Skulle man have lyst til lidt ræs i en gammel Sega Rally maskine kan man også tage plads i denne og køre om kap imod sin makker.

De helt små kan prøve en tur i en af de sjove mekaniske maskiner som f.eks. drage karussellen, Postmand Per bilen og vipper. Besøg også det store Bubble Bobble boldland med masser af plads til at boltre sig. Alle spil og aktiviteter er gratis, så det er bare at kaste sig ud i udfordringerne! Velkommen til fortidens gamle og sjove spillemaskine univers!

D. 29. august t.o.m d. 1. SEPTEMBER

VILD MED BØRN MESSEN 

Summer is coming - og tak for det!
Hvem har ikke savnet den danske varme sommer, som får alle os danskere ud af vores små huler og ud i solen. Sommeren byder på masser af hygge, grill og picnic, så lad os få det bedste ud af sommeren, før vinteren sniger sig ind på os igen!