Fashion

Sommer og sol er på vej, og vi kan slet ikke vente. Læs her hvordan du bl.a. pakker til ferien, og indretter din sommerbolig. 

HERE COMES THE SUN

HVAD SKAL MED I DIN feriekuffert?

Det er endnu engang sommer, og kufferten skal pakkes igen. Om du skal på storbyferie eller være lækker på stranden, så har vi fundet MUST HAVES til begge slags ferier.

STRANDLØVINDE

SKAL DU PÅ
BADEFERIE?

Skal du ligge på stranden og bare bage i den varme sol? Pas på dig selv og din hud med en god solcreme. Tag også en nederdel med i kufferten, så du nemt kan tage en pause fra solen og søge skygge i den nærmeste bar eller restaurent.

City girl

STORBY-
FERIEN

Bon Jour! Paris, Berlin eller hvor end du skal hen, så byder en god storbyferie altid på masser af gåture og restaurentbesøg. Tag derfor gerne tøj med, som du kan kombinere på mange måder, så du nemt kan pifte dit outfit op.

MINDFULNESS

Forkæl din
krop og sjæl

Brug ferien til at komme i kontakt med dig selv og få ro på din hverdag. Det handler om at tage de pauser, man kan tage og yoga er en fantastisk måde at flytte sine tanker væk fra det omkring dig.

Gør det til dit mål at gøre noget godt for dig selv. Mærk dig selv, prøv noget nyt og have det sjovt. Kom ned i første gear, og mærke efter - hvad gør dig “rigtig” glad?
Tag en dyb indånding og gør hvad end du har lyst til i dag. Om du vil sidde og se serier hele dagen, ses med en gammel veninde eller læse en bog - så må du godt.

BOLIG NYT

BOLIG
MAKEOVER

Det er blevet tid til årets bolig make-over, og hvor er der kommet mange lækre nye tendenser. Vi gennemgår de 5 største sommer tendenser indenfor indretning, så du kan opgradere hjemmet over sommeren.

Sommeren er som foråret meget farverig, dog har man skruet ned for farvernes styrke. Sarte farver er blevet et hit og giver hjemmet en smule liv, uden de enkelte elementer tager for meget fokus. Tørrede blomster er en af de nyeste tendenser og heldivis for det - for hvor ofte glemmer man ikke at vande sine blomster.

Lange gardiner der går helt ned til gulvet, giver et romantisk og elegant look til hjemmet. Vælg nogle af de populære sarte farver og hold dig fra tunge mørke farver. 70’ernes farvede glas er kommet tilbage og som de sarte farver, så giver det farvede glas et hint af kulør til hjemmet.

Flet og andre naturmaterialer er blevet populært at tage med ind i hjemmet. Store planter sat i store fletkurve, giver hjemmet en stemning der er afslappet og hyggelig.

SOMMERKLAR

SOMMERENS
FARVER

Violet, solgul, himmelblå og beige. Det er nogle af de mange farver, som du ikke kan undvære i din sommergarderobe. Sommeren er altid en god undskyldning til at fornye sit ydre og forkælelse dig selv.
Klæd dig i komplimentærfarver eller sammensæt dit outfit i samme farvenuancer - der er fri leg.

Solbriller

Follow the sun

Få styr på brillen og find den helt rigtige solbrille til din ansigtsform. Har du et ovalt, markeret eller rundere ansigt, så har vi den helt perfekte solbrille til dig.

Har du et ovalt eller langt ansigsform? Så kan du trygt købe solbriller, for din ansigsform passer til de fleste typer design. Det bedste design er en bred spids solbrille, som fremhæver dit lange ansigt og som gør dine øjne større.

Har du et rundt ansigt med skønne runde æblekinder? Så gå efter en solbrille med store glas. Det fremhæver dine store øjne og følger dine formede og fine linjer i dit ansigt. Gå også gerne efter et design med print eller en kraftigere farve.

Har du et mere markeret ansigt med tydelige kindben, så fremhæv