Vidste du...

Rødovre Centrum har denne sommer fokus på hele familien. Vi har alt hvad du skal bruge for at få en god og spændende sommer.

Sommeraktiviteter

SJOV SOMMER FOR BØRN & VOKSNE

Kom forbi Rødovre Centrum i din sommerferie, og find en lang liste af sjove aktiviteter for børn og voksne. Prøv blandt andet vores lækre spisesteder både på 1. sal og i stuen. Hvis sommervejret byder på regn, kan du tage ungerne med i vores legeland ”Puff’s legeland Funtasia”  eller tage et hyggelig tur i vores biograf Atlas Biograferne.

MYSTERIET OM MR. LINK

Stop-motionfilmen 'Mysteriet om Hr. Link' følger en engelsk opdagelsesrejsende, Sir Lionel Frost, der møder en afskyelig snemand og må nu eskortere ham til sine Yeti-artsfæller i Himalaya.

VILLY & MONSTERPLANETEN

Villy er på rejse i rummet med sine forældre, da en meteorregn pludselig tvinger ham til at forlade både familie og rumskib.

KLAR TIL FERIE?

KØB IND TIL
FERIEN HER

Rødovre Centrum er Danmarks største center, og har med sin lange liste af butikker, helt sikkert det du skal bruge når du skal på ferie. Har du brug for beauty-produkter kan du gå på opdagelse i Danmarks største Matas, tage forbi Magasin eller opsøge naturlige valg i Helsemin. Du finder også fashion butikker til både mænd, kvinder og børn i butikker som H&M, Bianco, Jack & Jones, Kaufmann, Trendstar og Nameit!

SOMMERTID - SPISETID

Kom forbi vores delikatessegade og opdag de lækreste råvarer! Alt fra fisk, ost, frisk kød, grøntsager og lækre vine. Vi har alt hvad du har brug for, for at starte den perfekte aften i selskab med dine kære. Kom forbi i dag! Du kan glæde dig til at besøge følgende butikker.

Parkering

GRATIS
PAKERING

HUSK at vi altid har gratis parkering i Rødovre Centrum. Vi har 3.250 gratis p-pladser! Så frygt ikke, kom forbi i dag, og vær sikker på at få en plads på vores parkeringspladser.

Nyhedsbrev

Få seneste
nyheder

Får du vores nyhedsbrev? Hvis ikke så skynd dig at meld dig til her, og hold dig opdateret om events og nyheder i vores center. Vi sender én mail ud om måneden! Meld dig til i højre side gennem dette link her. 

FØLG OS

FØLG OS HER

Følg os på Facebook og hold dig opdateret omkring events, tilbud og aktiviteter. På Instagram poster vi løbende gode tilbud fra vores 160 butikker. Få masser af inspiration indenfor fashion, bolig og mad.