Sommerbeauty

Det er vigtigt at pleje sin hud i sommervarmen, så du kan holde din smukke sommerglød og -farve. Læs også om spændende tendenser indenfor beauty! 

Miss summer

#summer-
licious

Summer is coming - og tak for det!
Hvem har ikke savnet den danske sommer, som får os alle ud af vores små huler og ud i solen. Sommeren byder på masser af hygge, grill og picnic, så lad os få det bedste ud af sommeren, før vinteren sniger sig ind på os igen!

Miss summer

Pas på din
smukke hud

Solstrålerne er endelig begyndet at titte frem og sommerkjolerne er blevet lagt øverst i skuffen. Sommeren har vi ventet længe på, så når den endelig er her, vågner danskerne op og mødes til et glas rosé i solen. Men man kan hurtigt for meget af det gode. Selvom vi elsker solen, så kan solen også være hård for hud og hår.

Hvis du har
tør hud

Har du været ude og nyde solen? Du har måske tendens til tør hud, der ofte krakelerer når vejret er enten varmt eller koldt. Hjælp din hud på vej med en god creme der er beregnet til tør hud.
Ivy Aïa Face Creme er perfekt til dig som er på farten, da flasken kun er på 100ml.
På den måde kan du altid passe på din hud.

Hvis du har
Fedtet hud

Har du fedtet hud og mangler du en god creme, som ikke får din hud til at skinne? Prøv en body lotion som er mild og tynd i dens konsistens. På den måde kan du holde huden i balance, og undgå følelsen af fedtet og skinnene hud. Med en body lotion fra BIOTHERM, kan du efter bade påføre et tyndt lag til din hud.

Hvis du har
sart hud

Kom vejret i forkøbet og styrk din hud med denne naturlige creme fra Alma K.  Cremen indenholder masser af vitaminer og mineraler, og går aktivt ind og arbejder med huden. Cremen har en “Anti-aging” effekt og reparerer og forbygger usynlige hudskader.

SUN ME UP

KISSED
BY THE SUN

Find din indre strandløvinde frem og bliv klar til sommerens varme stråler. Selvom solen er dejlig og får det bedste frem i os alle, så skal man stadig huske at passe på os selv - og vores hud.
For sommeren er altid lidt sjovere, når man ikke er solbrændt.

Pas på din hud med produkter, der passer til dit behov. Find en cream der kombinere vitaminer, mineraler og naturlige dufte som du holder af. Forkæl din hud med Hydro Gel, der giver huden nyt liv og undgå pigmentfejl i huden med kosttilskud fra New Nordic.

PRETTY ME

Føl dig smuk og dejlig hele sommeren. Det gode naturlige lys giver lyst til at sætter kulør på dagen. Med disse 3 sommertendenser kan du få det helt rigtige sommerlook, som byder på en bred palette af spændende farver og produkter.
Gør denne sommer til den mest farverige af alle somre.

Bling bling

Som så meget andet der er på vej tilbage fra 00’erne, så er glitter det nye! Ligegyldigt om du skal til
familie-tam-tam eller på arbejde på kontoret, så skal der glimmer på
- for hver dag skal være en fest.

MAX MAX MAX

Hold dig endelig ikke tilbage. Glødende røde løber, peach-orange blush og farvestrålende øjne kan man se i alle de store magasiner. Det handler nemlig om at være til stede. synlig. larmende.!

MINIMALISTIC

Er du ikke den farverige type? Det skal du ikke være ked af. Selvom det er populært at maxe helt ud på farverne, så er det blevet lige så populært at holde fast i det naturlige udtryk. Brug lidt makeup, der giver en mat finish.

ACCESSORIES

ExeRcise?
ThoughT u said
accessorize

Sæt prikken over I’et med sommerens dejlige accesseries. Pynt dig med varme farver, elegante smykker eller prøv kræfter  med den “transperante” tendens, og vis alle hvem du i virkeligheden er.