KOM UD AF
BOKSEN

...og prøv noget nyt

du ser godt ud!

Tøj der
ikke koster
kassen

Skal tøjet være dyrt, før man ser godt ud? Bestemt ikke! Først og fremmest er det jo ikke tøjet, der gør dig lækker men personen bag. Alligevel så føles det jo godt, når man har gjort et godt køb. Men kan man være med på den seneste mode uden at bruge af madbudgettet?

BODY VS. BOX

Kend din
dejlige krop

Mangler du inspiration til at tænke ud af boksen? Bryd ud af dine vante rammer og prøv noget nyt! Vær modig og skift din garderobe ud med tøj, der passer netop til din krop og personlighed. Få masser af inspiration og lær din krop bedre at kende. Vi giver gode råd til, hvordan du shopper ud fra, hvad der passer bedst til din kropsfacon.

Lygtepælen

Slip taljen fri

Går det lige op og ned? Så er du sandsynligvis det, man kalder pæle-formet. Pæle-formede kvinder har ofte mindre bryster, søde små numser og en talje, som bare venter på at få opmærksomhed. Ser du dig selv have denne kropstype, så skal du fokusere på formgivende tøj, der fremhæver din talje og din lange slanke krop. Det kunne blandt andet være lidt mere stramtsiddende tøj for at tydeliggøre din talje. Gå gerne efter toppe der viser dine skuldre, så din talje virker endnu smallere.

Æblet

Vi <3 kasser

Har du en flot stor barm og lidt ekstra kærligt at tage fat i om maven? Så er du det, man kalder æble-formet. Kvinder med æble-form kendestegnes ved, at de er fyldige omkring den midterste del af kroppen. Det gode ved den æble-formede silhuet er, at den er kendt for sine slanke ben.
Fremhæv de lange ben med mørke stramme jeans med normal eller høj talje, som er perfekte til at holde styr på formerne. Er du på udkig efter en kjole, så er kjoler med snit under brystet et sikkert valg. Sørg for at stoffet efter snittet sidder løst, så du flytter fokus fra mave til bryst.

TIMEGLAsSet

Ms. Monroe

Har dine skuldre og hofte samme bredde, og er du velsignet med en smal talje? Så er du det man kalder timeglas-formet. Timeglasfiguren kender vi blandt andet fra den skønne Marilyn Monroe. Men selvom figuren bliver betragtet som at være meget kvindelig, så er der stadig en del tøj, du burde holde dig fra. Selvom det er dejligt at have dage med afslappet tøj, så kan for stort tøj få dig til at se firkantet ud. Fokuser i stedet på en garderobe med tøj der har et indsnit omkring taljen.

Pæren

Sving i hofterne

Har du smalle skuldre, runde vrikkende hofter og en lille talje? Så er du nok det man kalder pære-formet. Kvinder med pære-form oplever ofte, at det kan være svært at finde tøj, som ikke fremhæver hofterne. Det handler derfor om, at man får skabt en balance mellem over,- og underkrop. Det gode ved pære-formen er den lange overkrop og lille barm, som sagtens kan bære dybe hals- og rygudskæringer - uden det ser vulgært ud. Så har du en silhuet som en pære så fokuser på at gøre din overskop bredere. Det kan du blandt andet gøre med jakker, trøjer med korte ærmer og A-formede nederdele, som kamuflerer dine hofter og fremhæver din talje.

Jo flere, jo bedre

Hvilke sko
finder man i
din kasse?

Tag et skridt ud af din kasse og prøv noget nyt og forfriskende. Find nye sider af dig selv med støvletter og friske farver, som kan sætte kulør og attitude på din  hverdag. Nogen mener måske at kvinder har for mange sko, men det er da lidt af en kasse at blive placeret i. Vi mener i stedet, at hver sin anledning kræver sin sko. Så forkæl dig selv og dine fødder med disse smukke darlings. Vi har inspiration til hver en smag og livsstil.

Klassisk støvlette med ruskinds-look Få et classy look med marine blå støvletter, der specielt vil gå godt til sorte strømpebukser og en lang sort kjole top. Det er en all-day støvlette, der både kan tages på til job, venindeaften og byen.
Så kom ud og nyd en god dag, hvor du er klædt på til hvad som helst.

Rock on! Om du er til heavy eller ej, så er disse støvler et MUST HAVE! Hvis du i forvejen flirter med grunge stilen eller hvis du bare gerne have mere det rå look, så er disse støvler af 100% læder et godt bud på hvor du kan starte. Kombiner skoene med stramme mørke jeans og en oversize denim skjorte.

Er der fart på? Du synes måske, at hæle gør dine fødder trætte, og det du egentlig har brug for er at være fleksibel i din hverdag. Det betyder heldivis ikke, at man ikke kan se stilet ud. Sko i gult ruskind kan pifte ethvert praktisk outfit op. Få kvalitet og forkælelse i ét med disse sporty og klassiske flade sko.

Sko med attitude og et twist af 70’er.
Frem med krøllejernet og  og lad dig blive inspireret af de gode gamle 70’er.
Skoen giver mange muligheder. Du kan sammesætte et outfit der tager udgangspunkt i jordlige nuancer, såsom en gul eller brun kjole. Du kan også gå med på seneste tendens og tage en denim nederdel og skjorte på. Sammensætningen af blå og beige vil få dit outfit til at “poppe”.

One box

Unibox


Det var i 1960’erne, at begrebet Unisex for første gang kom frem i modebranchen. Begrebet har lige siden rusket op i vores definition af mande- og dametøj, og i dag er tendensen tilbage. Unisex betyder, at tøjet er designet til både mand og kvinde, men på nuværende tidspunkt handler det mere om selv at kunne eksperimentere med tøj, der oprindeligt er ment til det modsatte køn. Det er med andre ord på mode at gøre op med kønsdefineret påklædning og gøre op med opfattelsen af hvad der er maskulint og feminint.  Her er inspiration til, hvordan du kan komme ud af, din kønsdefineret tøjkasse og i små skridt kan begynde at eksperimentere med Unisex og få en stil, der udtrykker kønsblindhed.