DYR I

FASHION

I anledning af vores samarbejde

med ARKEN, giver vi dig inspiration

fra det fantastiske dyrerige.

Lad dig inspirere af naturens farver og unikke mønstre.


DYR I FASHION

Naturen har altid, og er stadig, en kæmpe inspirationskilde for de produkter man ser i butikkerne. I 2020 er plante- og blomsterprint endnu en gang det helt store hit – dog har stilen fået lidt af et tvist sammenlignet med moden vi så i 2019.
Er du løbet tør for gode idéer til din garderobe? Mange af Rødovre Centrums butikker har deres helt egen Instagramprofil, hvor du kan møde personalet og se nyeste produkter i butikken. Hold dig opdateret på den seneste mode og følg disse skønne profiler – og mange flere.
Find inspiration fra det fantastiske dyrerige, som har giver inspiration til diverse tendenser indenfor beauty og mode. Vi har samlet nogle fede produkter, som du kan bruge som inspiration næste gang du er ude og shoppe.

EN NATURLIG BOLIG

Er det noget man bliver glad af, så er det sollys, duften af kaffe om morgenen og grønne, skønne planter.
Store bløde puder, hynder og tæpper er ideelle til at skabe hygge i stuen, på terrassen og i soveværelset; og når solen dykker og temperaturen falder, er det skønt at nyde stilheden omringet af blødt stof, naturlige materialer og dæmpet lys.
Kombinerer du ‘DYRERIGET’ med design, får du et unikt, humoristisk og stilfuldt touch på hjemmet. Gør plads til fantasien, kunsten og skab noget helt tredje! Gør hjemme endnu mere hyggelig ved at pynte det med genstande som fortæller en historie.

IN TOUCH WITH NATURE

Skal du udforske den danske natur, så sørg for at medbring de helt rigtige ting- selvfølgelig afhængig af hvor lang din tur er.
Husk at lade dig selv komme først og giv dig selv lov til selvforkælelse og afslapning.
Kom tættere på naturen gennem den mad du spiser og bliv klogere på, hvor vidunderlig vores natur egentlig er. Det er måske også lige den grund du havde brug for, for at blive bedre til din affaldssortering. Se hvad naturen giver os og hvorfor vi skal huske at give tilbage.

Service