3 TIKTOK BEAUTY TRENDS DER VIRKER!

Der er mange ting, som trender på TikTok og beauty produkter er ingen undtagelse.

*Vi tager forbehold for, at produkterne på følgende side kan være udsolgt i butikken.

1) SKYHØJE VIPPER

En af de allermest hypede beauty produkter i år på TikTok har været Maybellines Mascara Sky High. Tusindvis af kvinder har delt deres oplevelse med produktet, og det har ikke været skuffende resultater. Mascaraen løfter dine vipper og giver dem ekstra volumen, så man ikke skulle tro, at det var muligt.

Vi er selv hoppet med på trenden, og vi blev kun bekræftet i, at det virker! Du kan købe mascaraen, som lever op til sit navn i Matas.

Maybelline mascara

Matas

Maybelline Mascara

89,95 kr.

REVIEWS


H&M

Gua sha

99 kr.

2) DET RENE MAGI


Gua sha er et tusinde års gammelt kinesisk redskab, som bruges til healing – og nu trender det også på TikTok. Gua sha hjælper din hud med at fjerne affaldsstoffer, mindske dine porer, genvinder dit ansigts elasticitet og meget, meget mere. Både mænd og kvinder verden over har delt deres resultater med før og efter billeder, og det er slet ikke til at forstå. Blot få dages rutine med Gua sha skaber de vildeste resultater, som også kan ses i videoen til nedenfor.

Du kan bl.a. købe en Gua sha i H&M.

REVIEWS


2) DÆKNING TIL PERFEKTION


L’Oréal har lavet en foundation i en pudder, og omtalen vil ingen ende tage. Adskillige brugere på TikTok har købt og prøvet produktet, som efter sigende skulle kunne holde hele dagen. Pudderen er udover langtids holdende, også vandfast og svedresistent. I videoen nedenfor, kan du se en række kvinder, som prøver produktet for første gang. Her er det tydeligt at se, hvordan produktet dækker samt udglatter huden. Pudderen findes i mange forskellige nuancer, så du kan finde den, som passer perfekt til din hudfarve. Produktet kan købes hos Matas.

Hvis du har brug for flere makeup tips til din hud, så læs mere her.

Matas

L’Oréal pudder

149,95 kr.

REVIEWS

Fik du læst?

Service