GOD ADGANG

GOD ADGANG

Rødovre Centrum er som det eneste indkøbscenter tilmeldt mærkeordningen: God Adgang.

Knap en million mennesker i Danmark er berørt af en lettere eller sværere grad af funktionsnedsættelse, for hvem behovet for tilgængelighed kan være større. Da det i Rødovre Centrum har høj prioritet at give alle de bedste muligheder for at færdes i centret, er en deltagelse i mærkeordningen helt naturlig. Resultatet af vores deltagelse er en officiel tilgængelighedsrapport, hvilken du kan finde her.

Mærkeordningen omfatter syv handicapgrupper: kørestolsbrugere, gang-, arm- og håndhandicappede, synshandicappede, hørehandicappede, astmatikere og allergikere, udviklingshandicappede samt alle med læsevanskeligheder. Ordningen fungerer således, at man får tildelt et mærke for hver af de grupper, hvor man opfylder minimumkravene til tilgængelighed.

Tilgængelighedsrapporten præsenterer dermed en oversigt over, hvem vi i Rødovre Centrum har mulighed for at byde velkommen i centret.

Rødovre Centrum er Danmarks første egentlige indendørs indkøbscenter. Det åbnede 1. april 1966, og ligger ved Rødovre Rådhus på hjørnet af Tårnvej og Rødovre Parkvej i Rødovre ved København. I centerinformationen, der ligger ved indgang G, samles oplysninger om alt i centret. Her kan du forhøre dig om butikker, læger, taxi, m.m., og du kan få yderligere oplysninger om centrets aktiviteter, om ting der er tabt eller fundet i centret, eller om særlige åbningstider.

Rødovre Centrum gør meget ud af, at alle er velkommen. Således er der elevator i gult, grønt, rødt og blåt afsnit samt i Magasin. Det er muligt at reservere en kørestol i informationen på telefon 36 70 99 44.

Der er et afskærmet venterum ved indgang H i stueplan primært for besøgende til lægehuset, der bliver kørt hertil og efterfølgende hentet igen. Der forefindes mønttelefon i venterummet.

Til forældre med små børn findes der en babylounge på 1.sal, der ligger ved indgang G Kolonnaden og op ad rullebåndet ved Imerco Home. Der findes både toiletter til store og små, der er mikrobølgeovn, legeborde samt tv med tegnefilm. Der er også en babylounge ved Føtex i stueplan, hvor der ligeledes er mikrobølgeovn men ingen tv. Det er også muligt at pusle og amme ved toiletterne i Arkaden, som findes ved indgang P. Her er der tillige en mikrobølgeovn.

Ønsker du at opbevare bagage et sikkert sted, kan du gratis benytte bagageboksene ved indgang P i Arkaden i blåt område, ved toiletterne i Kolonnaden i rødt område eller i Rotunden tæt ved springvandet.

Rødovre Centrum har eget vagtkorps, der passer på dig og butikkerne. Vagterne er altid parate med en hjælpende hånd.

Service