Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

HANDELSBETINGELSER VED KØB AF ELEKTRONISK GAVEKORT

Du bedes venligst læse nærværende Handelsbetingelser igennem, før du afgiver din bestilling på køb, da Handelsbetingelserne er gældende for det elektroniske gavekort.


Rødovre Centrum gavekort


Rødovre Centrum gavekort er et elektronisk gavekort, som du kan bruge i stedet for kontanter. 

Du anvender gavekortet, som en slags hævekort, dvs. at det er muligt at handle i flere forskellige butikker med det samme kort. Gavekortet har samme anvendelse som kontanter, men har også samme risiko for dig.

Gavekortet kan alene anvendes til betaling hos de butikker, der er tilsluttet Rødovre Centrum.


Minimumsbeløb på et gavekort er kr. 100,00 og maksimumsbeløb er kr. 3.000,-

Regler for udbetaling af gavekort


Vi tager et gebyr på 25 kr. som vil blive fratrukket gavekortets beløb. Vi giver ikke pengene kontant, men ind på dit hævekort og de vil typisk være på din konto indenfor 1-2 hverdage.

Rødovre Centrum gavekort udbydes af


Rødovre Centrum A/S

Rødovre Centrum  1R 1

2610 Rødovre

Tlf. 3670 9944

Cvr.nr. 55637318

E-mail: info@roedovrecentrum.dk

Kvittering


Når du har gennemført betalingen, modtager du straks en kvittering pr. mail. Vær opmærksom på korrekt indtastning af din e-mail adresse, så din bekræftelse når rigtig frem.

Du er bundet af betalingen, når du klikker på ”Udfør betaling”, og der står ”Betalingen er godkendt” på din skærm.

Du kan til enhver tid printe Handelsbetingelserne ud, som danner grundlag for den aftale du har indgået i forbindelse med køb af gavekortet.

De gældende Handelsbetingelser kan til enhver tid findes på www.roedovrecentrum.dk.Hvis du har tastet forkert eller begået en anden fejl i forbindelse med din bestilling, er du velkommen til, at kontakte Rødovre Centrum, som derefter vil hjælpe dig.

Se oplysninger om fortrydelsesret nedenfor.

Betaling


Du kan anvende de betalingskort, som fremgår af betalingsmodulet.

Din betaling håndteres af DIBS (betalingsmodul).

DIBS håndterer alle betalinger og al kortdata og lever op til internationale sikkerhedsstandarder (den såkaldte Payment Card Industri Data Security Standard, forkortet PCI DSS). Udvekslingen af oplysninger mellem os og databehandleren sker krypteret i SSL (Secure Socket Layer).

Beløbet trækkes på din konto, når betalingen er gennemført.

Priser og moms:


Alle viste priser er i danske kroner og inkl. moms.

Gyldighedsperiode


Gavekortet/beviset er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdato.

Indehavere af elektroniske penge kan inden udløbet af de elektroniske penge og i op til 1 år efter udløbet anmode om, at restværdien indløses mod et gebyr på 25 kr. ved at kontakte udbyderen, jf. kontaktinformationen.

Reklamation


I henhold til den danske købelov har du 2 års reklamationsret på dit køb. Reklamationsretten gælder fra den dag du gennemfører betalingen eller fysisk modtager forsendelsen.

Persondatapolitik


Den gældende persondatapolitik kan til enhver tid findes på hjemmesiden www.sparxpres.dk.

Aktivering af gavekortet


Gavekortet/beviset er aktivt og klar til brug ved gennemførsel af betaling.

Anvendelse af gavekortet


Dit Rødovre Centrum gavekort er det samme som kontante penge, og du anvender gavekortet i stedet for at anvende kontanter i de tilknyttede butikker i Rødovre Centrum.

Gavekortet anvendes med pinkode og kan dermed anvendes på samme måde som et almindeligt betalingskort. Gavekortet er således et ikke personligt ihændehaverbevis.

Gavekortet kan ikke spærres, hvis du f.eks. taber gavekortet eller det bliver stjålet.

Du accepterer derfor, at bære risikoen for misbrug af gavekortet og dermed risikoen for det tab, du kan lide, hvis kortet anvendes af en anden uden din tilladelse. Der samme er selvfølgelig gældende for modtageren, hvis du giver gavekortet væk eller sælger det.

Har du problemer med gavekort/beviset eller ønsker at klage, bedes du henvende dig til:


Rødovre Centrum A/S

Rødovre Centrum 1R 1

2610 Rødovre

Tlf. 3670 9944

E-mail: info@roedovrecentrum.dk

Du er også berettiget til at klage direkte til konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via forbrug.dk eller via e-mail cfk@kfst.sk.

EU-kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse info@sparxpres.dk.

Ønsker du at klage over en vare/ydelse købt med gavekortet, skal du henvende dig til den butik, hvor du har købt varen.

Hvem står bag kortet


Elektroniske gavekort via Rødovre Centrum administreres af SPARXPRES, som er en afdeling af Spar Nord Bank A/S.

Lovvalg og værneting


Ethvert køb af gavekort er underlagt dansk ret. Enhver tvist om gavekortet, der involverer udbyderen skal indbringes ved en byret i Danmark med mindre præceptiv lovgivning bestemmer andet.

Ikrafttræden


Disse Handelsbetingelser gælder fra og med den 01.02 2021.

Service