3 TIKTOK OPSKRIFTER DU MÅ PRØVE!

TikTok er så meget mere end dansevideoer og underholdning for børn. TikTok kan nemlig også lave mad – rigtig god mad! Vi har derfor i denne artikel samlet de 3 bedste og mest hypede opskrifter, som man ikke behøver at være den største Gordon Ramsay for at lave. Udover det er alle retter meget budgetvenlige, så alle kan være med.

1) Baked Feta Cheese Pasta

Denne opskrift er nok én af de største food trends, som har været at finde på TikTok inden for det sidste års tid!


Så hvis du er glad for ost og masser af gluten, så er denne ret helt sikkert noget for dig. Retten er utrolig nem, og tager ikke mange minutter at lave.

Udover det er det også let at sætte sit eget præg på retten og gøre den til sin helt egen. Vi har i hvert fald retten som én af vores klare favoritter.


2) Tortilla wrap

Denne opskrift er utrolig simpel og rigtig let at lave.


Opskriften kan både bruges som morgenmad, frokost og sågar dessert, som også bliver vist i videoen lige her. Retten kan laves på enten en pande eller i en panini grill. Som det kan fornemmes i videoen, er det kun fantasien, som sætter grænser, og du har derfor mulighed for at gøre retten til helt din egen!


Retten er både sjov og kreativ, og selv børn vil synes den er underholdende. Og så fungerer den også helt perfekt til madpakken.


3) Pesto æg

Det lyder simpelt, og det er det virkelig også!

Til gengæld garanterer vi dig, at når du først har prøvet de her pesto æg, så går du ikke tilbage til dine normale “kedelige” spejlæg.

Pesto æggene er især gode til morgenmad, men også helt perfekte på en skive lækkert brød til en frokost.

Blev du sulten?

Tjek vores andre mad artikler ud, og få endnu mere inspiration til køkkenet!

Service