BOLCHEFEEN HJÆLPER MED PYNTEN


SPISELIGT PYNT – NÅR DET SKAL VÆRE SMUKT & SMAGFULDT!

Vi har samlet vores tre bedste ideer til spiseligt pynt. Der findes nemlig ikke noget bedre end at kæle for detaljerne, der skaber glade øjeblikke.


Og når man nu har brugt lang tid på at pynte en kage flot og eventyrlig, kan det virke lidt antiklimatisk at skulle plyndre kagen for alt pynten, inden den kan spises.


Derfor er det en fantastisk god idé med spiselig kagepynt, hvor det eventyrlige udtryk på kagen kan nydes hele vejen igennem.

Bliv inspireret her af vores bedste ideer til spiselig pynt.


*Vi tager forbehold for, at produkterne på følgende side kan være udsolgt i butikken. Du kan med fordel ringe til butikken, for at være sikker på at produkterne er tilgængelige. 


TILFØJ NOGET GLIMMER

Pynt dine kager, konfekt, chokolade eller flødeboller med smukt guld, sølv, pink eller bronzestøv og oplev wow-faktor, som virkelig får dine kreationer til at stå smukt frem.

I øjeblikket er det meget moderne at, pynte dine kager med fint glimtende støv, lækker frysetørret hindbær eller kandiseret rose, som du blandt andet kan finde hos mærket Mill & Mortar.

I den pinkgaveæske finder du både kandiseret rose og frysetørrede hindbær. Kandiseret rose tilføjer både farve og god smag til dine LÆKRE bagekreationer, og det samme gør det lækre frysetørrede hindbær.

Imerco finder du gaveæskerne med spiseligt glimmer støv i mange forskellige farver – alt fra lyserød til guld.

MAL DIT EGET KUNSTVÆRK

For at lave flot kagepynt, skal udstyret være i orden.

I Magasin kan du finde Decopen, der er et bageredskab, der gør det nemt at skabe flotte mønstre og tekster på kagerne med et professionel finish.

Den indeholder 4 forskellige dyser til personalisering af din dekoration.

I Meny, Irma eller Føtex kan du finde chokolade og frugtfarve, som du kan bruge til at pynte dine kager med og skabe flotte og unikke mønstre.

GODT RESULTAT MED GARANTI

Sukkerprint til kager er et stort hit. Sukkerpapir er spiseligt papir, som du kan dekorere dine kager med.

Sukkerpapir med et flot og festligt motiv kan med garanti sætte prikken over i’et på dine kager.

I Panduro finder du et hav af forskellige motiver du nemt kan placere på dine kager og få et godt resultat.

Lav en lækker kage hurtigt med et perfekt resultat!

Service