DU MÅ GODT!

Det er efterår, det er koldt, og det er tid til hygge.

I takt med at det bliver mørkere og koldere udenfor, stiger lysten også til at forkæle sig selv lidt ekstra. Vi har derfor fundet 3 lækre opskrifter, som du hurtigt kan lave derhjemme, når du har brug for at være lidt ekstra god ved dig selv. Husk på – du må godt!


JORDBÆR CHEESECAKE-TRIFLIStart med at rør Philadelphia sammen med vaniljekornene og flormelis. Pisk efterfølgende til skum, og vend den sammen med flødeosten.Knus derefter digestive kiksene groft, og kom dem i bunden af f.eks. et syltetøjsglas eller et stort . Kom så ostecremen over, og top med jordbær i skiver.

Simpel og nem ret, der kan serveres som en lækker dessert for dine gæster, eller blot spises hjemme i sofaen under dynen.

Kilde: MENY

Har du lyst til flere søde sager? Så læs mere her.

Jordbær cheesecake-trifli

MANGLER DU REDSKABER?


Bananmuffins med chokolade

BANANMUFFINS MED CHOKOLADE

Start med at tænde din ovn på 175 grader varmluft. Bland dernæst alle ingredienserne i en foodprocessor eller i en skål med en stavblender. Hæld dejen op i 12 muffinforme. Bag dem i ovnen i ca. 15 minutter, og så har du de lækreste bananmuffins.

De er perfekte at have med som snacks på farten eller hygge sig med derhjemme.

Kilde: Føtex

MANGLER DU REDSKABER?


Kakaopandekager med vaniljeis

3) KAKAOPANDEKAGER MED VANILJEIS

Start med at piske sukker, æg og vaniljepulver sammen. Derefter blander du mel, kakaopulver og salt sammen og rør det dernæst i æggeblandingen skiftevis med mælk, til du har en ensartet konsistens. Tilsæt den smeltede smør til sidst. Lad så dejen hvile i 30 minutter inden bagning. Varm en medium pande op, og bag cirka 8 pandekager.

Du kan nu anrette pandekagerne med is, marmelade og flydende honning.

Kilde: MENY

MANGLER DU REDSKABER?


Stadig Sulten?

Service