5 GAVEIDÉERTIL DE MINDSTE

Hvad skal dit barn, barnebarn, nieceeller nevø have i julegave?

Mangler du inspiration så se de sødeog sjove gaveidéer her.


1. SMOOTH MOVES SLOTH

Når du skal købe gaver til de mindste børn, skal du være opmærksom på, at deres sprog endnu ikke er ordentligt udviklet, og barnets leg derfor vil kredse om at undersøge genstande. I de første leveår har barnet en sanselig indgang til legetøjet, og de er typisk meget optaget af strukturer, former og farver. Det betyder, at det farverige legetøj er et hit for de helt små børn, som vil opsøge det farvestrålende frem for eksempelvis det træfarvede.

Smooth Moves Sloth introducerer de mindste til tal farver og meget andet gennem forskellige lyde, lys og langsomme dansebevægelser. Inkl 4 x AA batterier.

Set hos Legekæden 449,95 kr.

2. VERDENS STØRSTE PRUT MED ONKEL REJE

Onkel Reje fra Ramasjang er blevet et ikon blandt de mindre børn og nu kan de hjælpe Onkel Reje med at slå Verdens største prut! Han kan prutte når som helst, og det er ikke til fordel for dig! Med actionfigur 17 cm. og toilet. For 2-4 spillere fra 5 år. Ekskl. 2 x AA batterier.

Set hos Legekæden til 249,95 kr.

3. TID TIL FORDYBELSE

Lego er et sikkert hit i alle aldre og garanterer mange timers fordybelse og leg.Fordybelse og koncentration er kodeordene for din fem-seksåriges leg. Du vil opleve, at dit barn nu kan sidde i timevis og nørkle med noget.

Set hos Legekæden til 499,95 kr.

4. FEM MINUTTERS EVENTYR

(over 30 kendte eventyr og fortællinger)

De fleste børn elsker at få læst højt. Der er altid tid til højtlæsning med denne skattekiste af kendte eventyr og fortællinger! Glæd dig til 32 gennemillustrerede historier, der hver tager 5 minutter at læse højt, så de nemt kan passes ind i en travl hverdag. Gennemillustreret af Sussi og Bente Bech!

Set hos Bog&Idé 169,95 kr.

5. KANIN BAMSE

Bedårende serie fra JellyCat med de søde,blødeste bamser med det generte udtryk. Denne søde kanin er heltuimodståelig. Dejlig blød og hyggelig, at putte og lege med.

Set hos Babysam 289,95 kr.

DEN ULTIMATIVE GAVEGUIDE

*Vi tager forbehold for, at produkterne på følgende side kan være udsolgt i butikken. Du kan med fordel ringe til butikken, for at være sikker på at produkterne er tilgængelige.

Service