GAVEIDÉER TIL MANDEN DER HAR ALT

Ingen konkrete ønsker at gå efter? Ja det kan være svært at finde på julegaver til manden der har alt i forvejen. Men måske vil du gerne vise, at du sætter pris på ham også selvom han er ydmyg og ikke ønsker sig noget. Alle fortjener en julegave og vi har derfor fundet nogle aktuelle julegaveidéer til manden der har alt. Vi håber at de kan give lidt inspiration til at løse den svære opgave.

*Vi tager forbehold for, at produkterne på følgende side kan være udsolgt i butikken. Du kan med fordel ringe til butikken, for at være sikker på at produkterne er tilgængelige.


EN BOG

Vinen til maden er Berlingske Tidendes mad- og vinskribent Søren Franks bud på, hvordan man matcher vin og mad, så begge dele kommer bedst til udtryk og den samlede oplevelse bliver så harmonisk som muligt – det lykkelige ægteskab mellem vin og mad.

Forfatteren gennemgår først vinens smagselementer og de overordnede retningslinjer for, hvad der passer sammen. Dernæst følger i bogens hoveddel en gennemgang af råvarer og retter med gode råd om, hvilke vine som egner sig til. Alle de almindeligt kendte råvarer er der – og en hel del af de mere sjældne og eksotiske. Retterne spænder fra det dagligdags med frikadeller og brun sovs til det mere eksklusive.

Set hos Bog & Ide 249,95 kr.

GASBRÆNDER TIL

KØKKENET

Der er bare noget med mænd og ild.. og hvis han gerne lige vil være dét ekstra i køkkenet. så passer denne gasbrænder perfekt til desserter som cremebudding eller til karamelisering af sukker. Mums.

Gasbrænderen fra Blomsterberg tændes elektronisk, har en justerbar flamme og genfyldes med almindelig lightergas.

Blomsterberg set hos Imerco 399,95 kr.

ET BARTENDER STARTER KIT

Går han op i drinks og cocktails, kan du forære ham dette italienske mixersæt fra Luigi Bormioli i fem dele. Med tiden kan han evt. udvide med flere produkter til sættet, så der kommer godt gang i hjemmebaren.

Set hos Magasin 459,75 kr.

DEN ULTIMATIVE GAVEGUIDE

EN TRÅDLØS OPLADER

Det er efterhånden blevet en vane for de fleste at sætte deres mobil til opladning om natten så den er klar til næste dag. Men de klassiske mobilopladere kan til tider drille, så hvad med at forære ham denne smarte trådløse oplader med et smukt og luksuriøst udseende?

Den passer til de fleste smartphones og mobilen skal bare placeres ovenpå pladen og så lader den ellers op uden at sidde i stik.

Set hos 3-butikken 360 kr.

IROBOT ROOMBA I7 ROBOTSTØVSUGER

Det er de færreste der elsker at støvsuge! iRobot Roomba I7156 kan gøre arbejdet. Robotstøvsugeren kan støvsuge dit hjem grundigt ved at kortlægge omgivelserne. Den tilpasser sig alle rum og etager på bedste måde. Den kan styres med stemmen eller med iRobot HOME-appen – kompatibel med Alexa-enheder og Google Assistant.Støvsugeren lader selv op, når det er nødvendigt, hvorefter den fortsætter rengøringen.

Set hos Punkt 1 7.999 kr.

Service