MØD GIRLTALK

Et safe space for piger og unge kvinder.

GirlTalk er en non-profit organisation, som hjælper, rådgiver og støtter piger og unge kvinder i form af en anonym chat- og sms-rådgivning.

Hos GirlTalk kan man tale om alt, lige fra kropslige forandringer, familieproblemer, kærlighed til ensomhed og selvmordstanker. Der er ingen problemer, der er for små eller for store.

Anna Bjerre, direktør og stifter af GirlTalk, startede ngo’en tilbage i 2004. Idéen udsprang fra hendes tid som medarbejder i en fritidsklub. Her oplevede hun nemlig, hvordan de unge piger betroede sig til hende med ting, som de ikke kunne dele med forældre eller venner.

I dag består GirlTalk af omkring 300 frivillige, som alle brænder for at hjælpe andre piger.

Udover rådgivning via chat og sms, lave de også et podcast. Læs mere om det her.

Anna Bjerre, direktør og stifter af GirlTalk


Patricia, frivillig hos GirlTalk

Hos GirlTalk bliver der især lagt vægt på ordet værdifuld. Det er vigtigt for dem, at alle ved, at de er værdifulde, fordi de er, hvem de er. Du er ikke kun værdifuld, når det går godt i skolen eller på arbejdet.

Det er også dette budskab, som vil være i centrum i samarbejdet mellem Rødovre Centrum og GirlTalk.

Hver eneste dag taler GirlTalk med piger fra hele landet, som har brug for at dele svære tanker og følelser. Og nu kan du opleve nogle af de fantastiske, frivillige kvinder samt det lyserøde univers i Rødovre Centrum!

Pigerne vil stå klar til en snak, hvad end du er ung pige/kvinde eller mor til en, så kig forbi Kolonnaden og hils på pigerne.

#duerværdifuld

Du kan finde den anonyme chat på girltalk.dk.

Fik du læst?

Service