GIRLTALK PODCAST

Udover anonym chat- og sms-rådgivning, kan du hver anden uge lytte til et helt nyt afsnit af GirlTalks helt egen podcast. Vi har talt med udvikleren bag podcasten, Mathilde Margrethe Graulund.


I GirlTalks podcast bliver der især lagt vægt på at fortælle lytterne, at de altid er gode nok. I podcasten bliver der i hvert afsnit inviteret nye gæster ind, som hver især deler deres personlige tanker og følelser, samt taler om tabubelagte emner.

Ved at invitere nye gæster ind i hvert afsnit, viser GirlTalk deres lyttere, at man aldrig sidder alene med de følelser og historier, som man har.

“Det er blevet klart for mig gennem podcasten, at vi alle dealer med de samme ting”

“Det bedste ved at arbejde hos GirlTalk,

er at gøre en forskel for unge mennesker”

Mathilde Margrethe Graulund på 27 år, som er uddannet journalist, har arbejdet for GirlTalk i 1 år. Hun står bl.a. for deres podcast, som udkommer en gang hver anden uge. Hun fortæller os, at det er vigtigt, at deres lyttere føler sig styrket, når de har lyttet til podcasten.

Mathilde bliver selv inspireret af de gæster, som har været med i tidligere podcasts og fortæller til os, at hun selv har fået mange gode råd. Der har bl.a. været gæster i podcasten, som sangerinden Soleima og youtuber Emilie Briting. De oplever faktisk, at nogle af deres gæster selv kontakter GirlTalk, hvis de har en historie eller følelse de har lyst til at dele med GirlTalks lyttere.


“Jeg har fået så mange gode råd fra så mange gæster i podcasten”

Podcasten henvender sig til piger/unge kvinder i alderen 16-24 år.

Den kan høres på alle dine normale podcast streamingtjenester, som bl.a. Spotify, Apple Podcast og Soundcloud.

MANGLER DU UDSTYR TIL AT LYTTE TIL GIRLTALKS PODCAST PÅ?

Fik du læst?

Service