GYLDNE OG GLIMTENDE SMYKKER

Vi har samlet de flotteste gyldne smykker, som kan pifte ethvert look op.

Vi tager forbehold for at nogle af produkterne kan være udsolgt

Allerede 4000 år f.kr. gjorde man de første udenlandske guldfund. Siden da har man tillagt guld en dyrebar værdi. Guld er med tiden blevet associeret med status, og er blandt andet blevet anvendt til at lave SMYKKER! I Rødovre Centrum er vi VILDE med smykker - og især gyldne smykker. Vi har intet mindre end 10 smykkeforretninger i centret: Aveny, Glitter, Guldsmed Dirks, Heroines, Julie Sandlau, Plaza, Pilgrim, Swarovski og endnu en Aveny.  

Du kan herunder blive inspireret til at pifte dit look op med de smukkeste guld smykker.


Yndige guld øreringe

Man går aldrig galt i byen med håret i en hestehale og et par flotte guld øreringe - det vil for alvor sætte fokus på dine kønne ansigtstræk.

Hvad end du er mest til små, store, runde, stickers eller hængende, så kan du med garanti finde lige det DU leder efter i en af vores smykkeforretninger.

Romantiske guldringe

Ringen forbinder man ofte med noget romantisk, så lad dig endelig blive inspireret til din kommende forlovelsesring. Hvis du ikke kan vente, så synes vi at du skal forkæle dig selv med en yndig ring.

Betydningsfulde guld halskæder

Halskæden er tættest hjertet, og kan være et smykke som du altid har hængende om halsen.

Hvis du derfor er på udkigt efter en betydningsfuld gave til din mor, søster eller veninde, så vil vi foreslå, at du forærer hende en guld halskæde - på den måde kan de altid have dig nær.

Du kan også blive inspireret til en halskæde til dig selv lige her:

Armbånd - et smykke med formål

Armbånd har mange formål. Foruden at pryde dit look, så benyttes armbånd også til patienter på hospitaler eller under festivaler. Dog vil i denne omgang bare inspirere dig til at finde de fineste guld armbånd fra en af vores smykkeforretninger i Rødovre Centrum.

Sådan plejer du dine guldsmykker

  1. Opbevar guldsmykkerne i en æske.
  2. Guld er følsom overfor kemikalier, så undgå derfor at det kommer i kontakt med hårspray, parfume, creme osv.
  3. Tag smykkerne af når du dyrker sport, bader eller når du sover.
  4. Guld vil blive lidt mørkere med tiden, men kan nemt pudses op igen med en blød klud. 

Fik du læst?

Service