GYLDNE STRÅLER

Dine bedste våben mod gyldne stråler

Vi tager forbehold for at nogle produkter kan være udsolgt

Solbriller og hatte er blandt de mest populære accessories til det forhåbentlige solrige forår og sommer, vi går i møde. 

Nik og Jay siger at Solen skinner altid på en vinder, så det er bare på med hatten og solbrillen allerede når de første gyldne solstråler rammer i foråret. Og enhver fashionista med respekt for sig selv er selvfølgelig beriget med et par smarte solbriller og en hat, der fuldender forårslooket. Vi har fundet nogle lækre styles, som med garanti bliver dine favorit items mod solens gyldne stråler. Gå på jagt i vores skønne butikker efter fede solbriller og smarte hatte. 


Solbriller til foråret og sommeren

Skal du have fat i forårets nyeste trends indenfor solbriller, bør du tænke praktisk frem for elegant, hvis du vil være med på, hvad der ser ud til at blive en af de største forår- og sommer tendenser. 

”Ugly trenden” har spredt sig til solbrillerne, og jo mere praktiske de er jo bedre!

De ”grimme” solbriller ser ud til at blive en af sommerens største solbrille tendenser, og er kendetegnet ved tykke brilleglas akkompagneret af et stel i plastik, der måske nemt spottes på en sporty spandexsklædt mand i midt 40’erne.   

Er du ikke til den nye ugly trend, så bare rolig! Vi har fundet en god blanding af forskellige styles, der med garanti vil matche enhver smag – uanset om du er til det elegante eller praktiske.

Svært ved at finde de rigtig solbriller til din ansigtsform?

Kender du det, når man står i Theile og prøver samtlige af deres solbriller. Ekspedienten kigger opgivende på dig, da du for 20. gang spørger efter et par solbriller, som du gerne vil prøve, men du synes du ser fjollet ud med dem alle sammen? Det kan være udfordrende at finde det PERFEKTE par solbriller til din ansigtsform. Vi guider dig derfor til, hvordan du finder lige præcis den solbrille type, som passer til DIT ansigt.

Hatte til forår og sommer

Hatte er hottere end nogensinde. Hvis du endnu ikke har fundet forårets silhuet, er det bare om at komme i gang. En fin hat vækker opsigt, og er den optimale ledsager i sommermånederne, der både skærmer for de gyldne stråler og redder enhver dårlig hårdag. Se bare de fine styles vi har fundet i Rødovre Centrums butikker.

Fik du læst?

Service