GYLDNE FORÅRS TRENDS

Kalenderen melder forår, men indtil nu lader vejret desværre vente på sig. Mangler du også at finde den rette spring vibe frem, så bliv inspireret her, hvor vi har samlet 3 gyldne trends i foråret 2021.

Vi tager forbehold for at nogle produkter kan være udsolgt


1.

Forsvind ind i gylden farveglæde


Foråret 2021 giver mulighed for at peppe humøret op, med lækre farverige styles. Der kommer “knald” på farverne.


 Især den gyldne gul bliver en af hovedfarverne, og den vil blive set i alle nuancer. Så du vil kunne være med, uanset om du er til pastelfarver eller ønsker der skal være ekstra knald på med neon.


2.

Oversize kjoler


Du vil spotte dem i ALLE highstreet butikkerne og hos alle designbrands – de oversize kjoler! 


I løbet af foråret kommer vi nemlig til at se en masse smukke og elegante oversize kjoler. Kjolerne er praktiske, feminine og klæder alle kropstyper – what’s not to like? 


Den oversize kjole er det ideelle forårs item, som kommer i mange lækre farver og mønstre. Du kan nemt skabe en cool kontrast til det feminine look med et par chunky støvler eller sneakers, der giver et afslappet look. 


3.

Praktiske sandaler

Var du en af dem, der investerede i et par praktiske sandaler sidste sommer?


Du ved, sandaler ligesom dem, din pædagog sværgede til i børnehaven? Så er du godt dækket ind den kommende sæson. De er nemlig stadig smarte! Hoppede du ikke med på sandal-tendensen sidste sommer, kan du altså stadig nå det.


Du kan finde flere forskellige cool praktiske modeller i Rødovre Centrums skobutikker.

Find de gyldne tendenser i Rødovre Centrum

Du kan allerede nu shoppe de lækre forårs styles i Rødovre Centrum.

Alle vores modetøjsbutikker ligger inde med forårsmodens mest eftertragtede styles i alle prisklasser – uanset om du er til highstreet brandsne som H&M, Gina Tricot, LOTS Fashion/ Vila Premium, eller designer brands som Ganni, Malene Birger og Samsøe Samsøe.

Fik du læst?

Service