SKØN HUD OG STRÅLENDE HÅR MED BOLCHEFEEN


VINTERTID KALDER FOR HÅR & HUDPLEJE!

Har jeg tør hud? Eller kombineret? Hvordan plejer jeg min hud i den kolde tid? Og hvordan undgår jeg tørt hår i vintermånederne?

Det kan være forvirrende at finde rundt i forskellige hudtyper, cremer og hårpleje produkter, der kan hjælpe dig til at finde den helt rigtige hud- og hårpleje rutine i de kolde måneder. Det indrømmer vi gerne. Men bare rolig Rødovre Centrum er her for at hjælpe dig!

Vi har allieret sig med eksperterne i Rødovre Centrum, som vil guide dig til, hvilke produkter du kan bruge i din hudplejerutine eller i din hårpleje.

*Vi tager forbehold for, at produkterne på følgende side kan være udsolgt i butikken. Du kan med fordel ringe til butikken, for at være sikker på at produkterne er tilgængelige.


SKØN HUD HELE VINTEREN

BRACE YOURSELF – WINTER IS COMING

Måske er en Game of Thrones reference lidt voldsom når vi taler hudpleje, MEN hud irritationer er desværre en udfordring mange kæmpe med, når vi går den koldere tid i møde. Det kolde vejr og den lavere luftfugtighed virker nemlig udtørrende på huden, og det giver risiko for at opleve irritationer.

BLIV KLOGERE PÅ DIN HUD

Det kan være svært at finde den helt rigtig hudplejerutine til netop de ønsker eller udfordringer, man måtte have alt efter ens hudtype. Men bare rolig Matas hjælper dig!

Matas har spurgt hudplejespecialisten Kirsten fra Nilens Jord til råds. I videoen fortæller Kirsten om de fire skincare-serier fra Nilens Jord og guider dig til, hvilken af dem du kan bruge i din hudplejerutine. Hun kommer blandt andet ind på indholdet, som du møder i de mange hudplejeprodukter. Til sidst deler hun også et af hendes favorit plejetip med dig. Se med og bliv klogere på din hud.

MEGET MERE END SOLSKINDSPUDDER

Du kender måske Nilens Jord for deres solskinspudder. Men Nilens Jord er meget mere end solskinspudder. Nilens Jord er et dansk make-up brand, der blandt andet producerer hudplejeserier der er parfumeri, fri for æteriske olier og parabener. Du finder Nilens Jord produkterne i Matas.


UNDGÅ TØRT HÅR I VINTERPERIODEN

TRIST & TØRT HÅR

I vintermåneder kan dit hår godt begynde at se trist ud og blive tørt i spidserne. MEN du kan heldigvis hjælpe det på vej med plejeprodukter og kosttilskud, der hjælper dit hår indefra. I Matas kan du finde et bredt udvalg af produkter, der hjælper dit hår tilbage på sporet.

FRISØRDRONNINGENS FAVORITTER

I Matas finder du en masse LÆKRE produkter fra frisørdronningen Gun-Britt, der styrker og plejer dit hår.Gun-Britt har udviklet en shampoo og balsam med en mild formel, der giver en silkeagtig følelse og smidighed, der hverken får håret til at føles fedtet eller klæbrigt.

Hårprodukterne indeholder ekstrakt af citron og solsikke, som mindsker uønsket gult skær og efterlader håret fyldigt, blødt og glansfuldt. Derudover indeholder de begge UV-filtre, som sikrer, at håret beskyttes mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler.

Gun-Britt har fortalt til Matas at når hun vil give sit hår ekstra pleje, bruger hun Deep Treatment Blonde, som er en unik, dybdevirkende cremekur, der modvirker tørt og porøst hår. Kuren indeholder macadamia nøddeolie, ceramider samt alger og mos, der sikrer håret optimal fugt og pleje og efterlader det sundt og blødt.

SUND STYLING

Gun-Britts favorit hårspray er Styling Spray Soft. Det er en holdbar spray, der samtidig er nem at have med at gøre. Selvom du har brugt sprayen, så kan du stadig ændre frisuren i løbet af dagen og køre fingrene igennem håret, da den ikke udtørrer eller klistrer hårstråene.

Service