LAD NATUREN FLYTTE IND

De organiske former og naturlige farver er et stort hit inden for indretning. Se her hvordan du får naturen indenfor i hjemmet

Vi tager forbehold for at nogle produkter kan være udsolgt

Naturens rå materialer er de seneste år blevet et stort hit at bringe indenfor. Marmor som var et stort hit i 80’erne ses overalt – fra sofabord til saltkar. Træ i alle former og farver hitter i stor stil, og sengen skal helst være beklædt med hør, det samme med gardinerne. Det seneste år er rattan kommet stærkt på banen – en græsart som er et af de hurtigst voksende naturmaterialer. What’s not to like?


RATTAN

Rattan ses i hele boligen – som lamper, dækkeservietter og bøjler.

Rattan giver et boheme retro look til boligen, som fungerer godt sammen med hvide/beige nuancer, eller de helt skarpe farver som grøn, rød og gul.

Gå på jagt her!

TRÆ

Brug træ i indretningen til at bryde de hårde overflader, og få mere varme ind i hjemmet.

Tilføj organiske former for et mere blødt udtryk, vær ikke bange for at blande træsorter, det bidrager kun til et mere varmt udtryk.

HØR

Måske minder hør dig mest om en ferie til Grækenland og hvide åbne skjorter.

Men faktisk er det meget anvendeligt i boligen, og giver et meget roligt udtryk til hjemmet.

Hør er naturfiber, og er både varmeledende og har en fantastisk absorberingsevne. Det ses i alt fra gardiner, til dug og sengetæpper. 

MARMOR

Al slags marmor dur – grøn, brun, hvid og sort – og du må gerne blande.

De smukke marmor mønstre står flot til det meste, og giver din bolig et meget eksklusivt look. Marmor styles findes i mange forskellige prisklasser, så der er noget til alle.

Fik du læst?

Service