MAD PÅ FARTEN

Har du også svært ved at finde ud af, hvad du skal have til frokost i en travl hverdag? Og er du også træt af de samme rugbrødsmadder igen og igen? Vi har fundet 4 lækre opskrifter, som er nemme at forberede hjemmefra og perfekte til at have med på farten. Alle ingredienser kan selvfølgelig købes i Rødovre Centrum – enten i Føtex eller Meny. Velbekommen.


1) TREKANTSSANDWICH MED TUN

Du skal starte med at blende kapers, purløg, oliven og hummus med en stavblender eller minihakker. Derefter blander du det med tunen og de soltørrede tomater. Smør et godt lag på 4 skiver toastbrød, og læg dernæst det andet stykke toastbrød ovenpå. Skær dem efterfølgende ud i trekanter, og så er de færdige.

En hurtig og nem frokost at forberede hjemmefra.

Kilde: Føtex

Har du brug for mere inspiration til nem og hurtig mad, så lær mere her.


Rugbrødtoast

2) RUGBRØDSTOAST MED PESTO, OST & TOMAT

Tænd toastmaskinen. Smør pesto på begge stykker rugbrød. Skær tomaten i skiver, og læg dem på det ene skive brød. Læg en skive ost på, og til sidst det andet stykke rugbrød. Toast det i en toastmaskine, indtil rugbrødstoasten er sprød.

Så er din toast klar til at blive pakket ind og tage med på farten.

Kilde: Føtex


3) BAGEL MED LAKS & PHILADELPHIA

Du skal starte med at varme dine bagels op, efterfølgende lader du dem afkøle, og dernæst halveres de. Smør nu begge sider med Philadelphia med forårsløg og sort peber, og tilføj strimler af laks samt strimler af grillet peberfrugt, og fyld dernæst med rucola, og drys med salt.

Du kan derefter halvere dem, hvis det ønskes.

Kilde: Meny

Bagel med laks

4) WRAPS MED RØRÆG, SPINAT OG RØGET SKINKE

Start med at hakke chilien fint, og bland den efterfølgende med æg, mælk, fiskesauce og salt. Kom derefter æggeblandingen på en varm pande med olie, og rør rundt i ca. 3-5 minutter, indtil æggene har samlet sig, og har en cremet røræg konsistens. Spred tortillaerne ud, og smør dem med pesto. Fordel derefter spinaten, skinken og til sidst røræg ud på de fire tortillaer. Rul dem derefter til wraps og halvér dem.

Så er de klar til at tage med på farten.

Kilde: Meny

Er du stadig sulten?

Service