DEN PERFEKTE GIRLS NIGHT

Der findes intet bedre end en god aften med pigerne, og vi guider jer til, hvordan I kan sætte rammerne for en helt perfekt en af slagsen! Du får både opskriften på en cremet vegetarret, en lækker dessert og en isnende cocktail. Intet skal mangle, når pigerne er samlet.

VEGETARISK RISOTTO MED SPINAT

*4 personer*

Start med at hakke løg og hvidløg fint. Kom olie i en gryde og svits løg, hvidløg og spinat i 2 minutter, indtil spinaten er svundet ind. Varm bouillonen op i en anden gryde. Tilsæt dernæst risotto risene i gryden med løg, hvidløg og spinat. Lad det svitse af i ca. 1 minut. Tilsæt efterfølgende hvidvin og rør godt rundt. Efter vinen er fordampet, tilsættes 2 dl. bouillon, mens der røres godt rundt imens. Efter ca. 15 minutter begynder risene at være møre – du kan dog smage til undervejs. Tilsæt nu parmesan, citronskal, smør, salt og peber. Lad nu retten hvile under låg i ca. 5 minutter. Smag efterfølgende risottoen til med salt og peber.

Risottoen serveres med friskrevet parmesan.

Kilde: Føtex

Vegetarisk risotto

Ice cream sandwich

CHOCOLATE CHIP ICE CREAM SANDWICH

Rør begge slags sukker sammen med smør til det er blødt. Pisk æg og vaniljesukker i, og rør til sidst mel og bagepulver i. Pak dejen ind i plastfolie, og form den til en tyk pølse på ca. 7 cm i diameter. Kom dejen i køleskabet i 3 timer eller til næste dag, så den er helt fast. Skær dejen i 12 skiver og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bages i 12-15 min. ved 175 gr.

Lad kagerne køle af, før de lægges sammen med en kugle is.

Kilde: Meny


APPLE DAIQUIRI

Fyld is i en shaker og kom rom, æblemost, citronsaft og sukkersirup i. Ryst drinken grundigt sammen, og sigt den over i et afkølet cocktailglas. Pynt med en skive æble og et stykke citronskal.*Sukkersirup laves nemt selv ved langsomt at varme lige dele sukker og vand op, til sukkeret er opløst.

Drinken kan både serveres med eller uden alkohol.

Kilde: Meny

Har du brug for mere inspiration, så læs mere her.

Apple daiquiri

God læselyst

Service