How To: Naturlig GLOW

Fremhæv dine smukke, naturlige side.

Naturlig make-up er et hit – også kaldet no make-up looket. Et look, hvor det handler om at fremhæve alle dine naturlige, smukke sider uden for meget make-up og med fokus på en travl hverdag og fart over feltet. Vi har her samlet nogle uundværlige produkter, som du altid kan have med i tasken!

*Vi tager forbehold for, at produkterne på følgende side kan være udsolgt i butikken.


BRYN

90’ernes og 00’ernes smalle og plukkede bryn er for længst lagt på hylden! Nu handler det om volumen og et naturligt u-plukket look. 

For at opnå et smukt busket bryn, som holder hele dagen, skal du have fat i en BROW GEL! En brow gel er en gel du påfører brynet ved at rede op ad. Med denne teknik får du et bryn med volumen.

FIND DIN BROW GEL HOS MATAS & MAGASIN


HUD

Der er intet som en lækker fugtet hud med naturlig glow, som udstråler friskhed og sundhed!

Du kan nemt opnå denne lækre glow, ved at have en af følgende cremer og serum i tasken. 

Du påfører produkterne på kindbenet, toppen af læben og under øjenbrynet. Din hud vil takke dig, og du vil samtidig se frisk ud hele dagen.

Hvis du vil læse mere om hudpleje, så klik her.

PRODUKTER TIL NATURLIG GLOW


LÆBER

Mmmhh.. Der er intet som en god læbepomade, der giver fugt og shine.

Du kan komme langt ved blot at tilføre en naturlig gloss til læberne som det eneste make-up, da det netop giver et frisk udtryk.

Hvis du har lyst til at kaste dig over dit helt eget beauty-projekt, så kan du også se, hvordan du laver din egen hjemmelavet læbepromade.

LÆBEPOMADER & GLOSSES, SOM DU MÅ EJE!

LAV DIN EGEN LÆBEPROMADE

Fik du læst?

Service