4 NYE MORGENRITUALER

Hverdagen er på vej tilbage for de fleste af os, men det kan være svært at få morgenerne til at hænge sammen. Derfor har vi samlet dine 4 nye

morgenritualer, så du sikrer dig en bedre og nemmere morgen efter ferien.

1. FORBERED DIG AFTENEN INDEN

Hvis du allerede aftenen inden du går i seng, sørger for at pakke din taske, finde dit tøj frem og lave en lækker frokost til dagen efter, så har du allerede sparet dig selv for 30 minutters faren rundt i hjemmet – og en morgentøjkrise.

2. VÆK DIN KROP MED YOGA

Det kan være svært at få gang i kroppen efter en nats søvn. Vi foreslår derfor at du sætter 5 minutter af til yoga og laver øvelsen Solhilsen.

Ved at lave yoga øvelsen strækker og styrker du musklerne, sætter gang i vejrtrækning og blodomløb og gør din krop varm og bevægelig.

3. TÆND MUSIKKEN

Hvis du vågner op til en stille morgen, hvor familien, kæresten eller roomien stadig sover, så kan du med fordel tænde for musikken, så du kan gøre dig klar til et af dine yndlingsnumre. Hvis du mangler en god morgensang, så går du aldrig galt i byen med Wake Me Up Before You Go-Go med Wham!

Psst! Vi ved godt at sangen er god, men husk ikke at skue for højt op, hvis der er andre der sover.

4. SPRING ALDRIG MORGENMADEN OVER

Det er vigtigt at spise morgenmad hver morgen for at få energi til kroppen. Hvis du er en af dem, der ikke har appetit om morgenen, så kan du med fordel lave en smoothie bowl.

Ingredienser:

Smoothie:

​2 stk. banan

150 g hindbær

2.5 dl mælk

1/2 vaniljestang

​​Topping:

50 g frysetørret hindbær

1 spsk. kokosflager

2 spsk. hakkede valnødder

2 spsk. mørk chokolade

Fremgangsmåde: 

Kom det hele i blenderen og blend godt sammen. Fordel smoothien i to skåle og pynt med topping.

FIK DU LÆST?

DIY med pigerne

DIY PROJEKTER MED PIGERNE ‘Do It Yourself’ projekter er altid hyggelige og især nu, hvor mange aktiviteter foregår indenfor. Vi...

Service