BEAUTY

SUMMER NEWS

Se de seneste beauty tendenser her og lad dig blive inspireret afsommerens skønne farvepalette og nyeste teknikker.

KLAR. PARAT. SOMMER!

Frem med makeup børsterne, for her kommer de 3 største makeup trends, som du bare MÅ prøve!

WATER LOO-K

Watercolor tendensen giver et roligt og uskyldigt look. Det er en trend, vi allerede ser steder som i Japan, hvor øjnene fremhæves med varme toner. Også på den røde løber ser vi kendte tage denne trend til sig. Her bliver der også eksperimenteret med kombinationen af mange forskellige farver, som giver lidt af et ‘regnbue’ look.

EYES ON ME

Eyeliner har ikke rigtig haft sit ‘shine’ her de seneste år. Men de franske katteøjne er tilbage – og fornyet! Det er ikke nok med at holde sig til den sædvanlige sorte eller brune eyeliner, der skal eksperimenteres med nye farver og former. Især må formen gerne være tydelig og fyldig med en god stor vinge.

POWER ON

Når vi så bliver lidt trætte af at se så uskyldige ud, så skal der knald på farverne! Smokey eyes har været utroligt populært, og er det egentlig stadig. Det, der har ændret sig, er farverne, som nu består af rigtige ‘POWER’ farver.

FIK DU LÆST?

DIY med pigerne

DIY PROJEKTER MED PIGERNE ‘Do It Yourself’ projekter er altid hyggelige og især nu, hvor mange aktiviteter foregår indenfor. Vi...

Service