BOLIGTING DER VARMER

Vinteren er over os, og det betyder, at vi går en koldere tid i møde. Vi har derfor fundet 3 hyggelige boligting, der varmer i vinterens kulde.

Plaider – Er både fine og hyggelige og så er de perfekte til at pakke sig ind i og holde varmen med, når man ser en god film. Du kan finde en masse plaider hos Jysk og Norling Bo.

Stearinlys – Tænd op for stearinlys og skab en hyggelig og romantisk stemning i efterårets mørke aftener. Du kan finde en masse smukke og farverige lys hos Søstrene Grene.Psst! Hvis du samtidig gerne vil gøre miljøet en tjeneste, så skift dine stearinlys ud med soyalys. På den måde undgår du alt for mange skadelige stoffer. 

Termokopper Find dine fineste termokopper frem og lav en god kop kaffe eller en lækker kop varm kakao med flødeskum og skumfiduser. Oplev hele kroppen blive varmet op indefra. Hvis du mangler termokopper, så smut forbi Imerco Home, Magasin eller en af vores andre skønne boligbutikker. 

Gør efteråret varmt ved at kombinere både plaider, stearinlys og termokopper – hvis du skal gøre det ekstra hyggeligt, så foreslår vi at du finder en god bog eller sluger en spændende serie med en du holder af.

FIK DU LÆST?

DIY med pigerne

DIY PROJEKTER MED PIGERNE ‘Do It Yourself’ projekter er altid hyggelige og især nu, hvor mange aktiviteter foregår indenfor. Vi...

Service