KOM GODT I GANG

Der findes masser af kategorier indenfor mode, som kan fungere som et godt startpunkt, hvis du gerne vil udvikle på din stil. Husk at mode ikke har nogen faste regler. Kategorier kan sagtens kombineres på kryds og tværs og tilpasse sig din personlige smag.

Chic

Modenhed – Sofistikeret – Forretningsminded

Selve helheds udtrykket fremstår simpelt og elegant. Enkelte accessoires såsom en håndtaske, bælte og solbriller sammen med en lang jakke, kan være prikken over i’et på dit Chic outfit. Farverne er nedtonet og neutrale. Undgå gerne større motiver og mønstre, for at bevare outfittets enkelthed. Hvis du vil tilføje mønstre, kan du få efter overdele der er stribet eller i tweed.

Athleisure

Sundhed – Komfort – Flexibilitet

Du er ofte på farten og har derfor brug for noget tøj, som både fungerer på kontoret, til en kaffe aftale og din træning. På den måde er du klædt på til alle scenarier, uden at skulle slæbe rundt på masser af skiftetøj.

IDENTITET UNDER UDVIKLING

Tøjet er stadig en måde på, at udtrykke personlighed, værdier og velstand. Mode er den perfekte måde at finde nye sider af os selv på og ikke mindst til at eksperimentere med vores identitet. Det er også derfor, at mange kan nikke ja til, at vi med stor sandsynlighed ikke går klædt på samme måde som vi gjorde for 10 år siden. For tøjet har også haft betydning for vores identitetsudvikling.For dem som ønsker at udfordre sin identitet udadtil, kan nye tendenser være inspiration til at videreudvikle din stil og dit udtryk.

Tomboy

Afslappet – Kreativ – Optimist

Mix farver, motiver, mønstre og tunge accessoires – her er der ingen regler. Man kan skrue op og ned for farvepaletten og skabe det udtryk, som man synes afspejler sin personlighed bedst. Det der karakteriserer Tomboy stilen er at tøjet, enten er eller skal, fremstå som værende unisex. Man ser ofte, at et Tomboy outfit består af et par slidte jeans, en oversize skjorte med enten støvler eller skatersko.

FIK DU LÆST?

DIY med pigerne

DIY PROJEKTER MED PIGERNE ‘Do It Yourself’ projekter er altid hyggelige og især nu, hvor mange aktiviteter foregår indenfor. Vi...

Service