IN TOUCH WITH NATURE

Kom tættere på naturen gennem den mad du spiser og bliv klogere på, hvor vidunderlig vores natur egentlig er. Det er måske også lige den grund du havde brug for, for at blive bedre til din affaldssortering. Se hvad naturen giver os og hvorfor vi skal huske at give tilbage.

Fisk, en fantastisk kilde for mange af de ting vores krop har godt af. Beskyt fiskerriet og spis de fisk, som der er masser af i vandet. Sild, ansjos, koldtvandsreje, hellefisk og mange flere og gode eksempler på fisk, der giver god smag i munden.

Besøg fiskehandleren i Rødovre Centrum og få gode råd til lækker fisk, som passer til sæsonen.

“Would You like some more tea?” En sætning man garanteret siger en hel del i England. Helt tilbage fra 1600 tallet har teen været det mest populære naturprodukt i England, så populært, at det har været tæt på at drive landet ud i ruin. Det var dog indtil en snedig englænder tog til Kina, hvor de fik teen impoteret fra, for at gennemskue hvordan produktionen forgik.

Bliv lidt ekstra royal og eksperimenter med masser af forskellige vidunderlige smage hos Camellia Te. Her kan du købe teen pr. gram og derfor selv bestemme mængden der passer til dig. Der er stort udvalg af lækre aromaer, som kan gøre enhver der besøger butikken nysgerrig.

Akaciehonning, Pris 31,95 kr. hos Irma

Honning. Kan bruges til teen, honningkagen, på morgenbollen og i bagværk. Det er et produkt. Honning kommer oprindeligt fra germansk og betyder ‘den gyldne’. Der findes mange slags honningtyper, med forskellige smage, farver og teksturer. En populær honningtype herhjemme er akaciehonnignen, som er flydenden på grund af dens høje indhold af frugtsukker.

FIK DU LÆST?

DIY med pigerne

DIY PROJEKTER MED PIGERNE ‘Do It Yourself’ projekter er altid hyggelige og især nu, hvor mange aktiviteter foregår indenfor. Vi...

Service