JULEFILM I ATLAS BIOGRAFERNE

Atlas biograferne sørger for den absolut hyggeligste julestemning, når de viser en masse skønne julefilm for hele familien.

Tag familien med i Atlas Biograferne, læne jer tilbage i de blødeste sæder og guf i jer med popcorn, sodavand og slik imens i nyder en en god film.

Vi har samlet et de skønneste julefilm, som du kan opleve i Atlas Biograferne hele december lige her:


JULEMANDENS DATTER 2

FRA 12. NOVEMBER

Lucia bor i Grønland med sin far Julemanden og sin mor Claudia. Lucia er den første pige nogensinde på Den Internationale Julemandsskole. Midt i de travle juleforberedelser bliver Kong Vinters magiske krystal, der giver kræfter til alle julemænd, stjålet, og nu er selve julen i fare for alle verdens børn.

Lucias bedste ven, Oscar, kommer under mistanke for tyveriet og Lucia er den eneste, der tror på hans uskyld. Men da de leder efter den rigtige tyv, kommer Lucia og Oscar på sporet af et hemmeligt broderskab, der ønsker at slukke julens glød for evigt.

Nu er det op til de to bedste venner at finde krystallen og sikre, at det alligevel bliver jul.

Klik på traileren ->


MALOUS JUL

FRA 19. NOVEMBER

MALOU kommer i familiepleje hos juleglade BIBI og LEIF på den lille ø, Lunø. Stemningen er mildt sagt presset; Malou hader både julen, øen og plejeforældrene. Tingene bliver ikke nemmere, da Malou opdager den hidsige gårdnisse NILS, der vil gøre alt for at få Malou smidt væk fra øen igen. De aftaler en nisse-ed om, at Malou skal lave så meget ballade som muligt. Men da Malou for første gang oplever, at blive både set og omfavnet af Bibi og Leif, indser hun, at hun alligevel gerne vil blive på øen. Men pagten med nissen kan ikke ændres. Med en sur nisse i hælene, skal Malou nu overbevise sin nye plejefamilie om, at de kan stole på hende. Ikke nogen nem opgave når den lille nisse viser sig at være både livsfarlig og et rigtigt grødhoved.

<– Klik på traileren 


OPERATION NORDPOLEN

FRA 25. DECEMBER

Ræven Tjep arbejder i et postrum, men han har meget større drømme – han længes efter at blive en toptjekket stjernekurér. For at bevise, at han kan gøre det, overtager Tjep en af slæderne og leverer en mystisk pakke til et hemmeligt sted – en skjult fæstning, der overvåges af den afskyelige Otto Von Walrus.

Tjep opdager Otto Von Walrus‘ skurkagtige plan om at bore under den snefyldte overflade for at frigøre masser af ældgammel gas for at smelte Arktis og blive verdens øverste hersker.

For at stoppe skurken, får Tjep hjælp fra sine venner: En neurotisk isbjørn, en albatros, en tapper rød ræveingeniør, to konspirationsteoretikere og chefen.

Klik på traileren ->


BESTIL BILLETTER LIGE HER:

https://roedovrecentrum.dk/butikker/atlas-biograferne


Fik du læst?

DIY med pigerne

DIY PROJEKTER MED PIGERNE ‘Do It Yourself’ projekter er altid hyggelige og især nu, hvor mange aktiviteter foregår indenfor. Vi...

Service