Tag på Date

Inviter din veninde ud på date. Kom ud blandt mennesker og få rettet fokus over på noget andet, end det fortabte forhold. Vær forberedt på, at det kan være svært for din veninde at træffe de mindste beslutninger, så hjælp hende med at komme i tøjet og ud af de indgroede joggingbukser. Få hende i bedre humør og besøg en af disse spisesteder, hvor der altid er garanteret god stemning.

Selvforkælelse

Regel nummer 1, når man er kommet ud af et forhold, giv dig selv lov til at være ked af det. Det skal din veninde selvfølgelig også have mulighed for. Skab de perfekte ”jeg er her for dig” rammer, med mulighed for at forskønne det indre og det ydre. Giv neglene en omgang lakering og giv nærvær og opmærksomhed. Spørge ind til din venindes tanker og følelser, så hun kan få lettet hjertet. Lyt til hvad hun siger og trøst hende undervejs.

At genfinde sig selv

Hvordan hjælper man en veninde med, at genfinde sig selv uden sin partner. Det simple svar er, at det kan du ikke. Det er en rejse hun selv skal begive sig ud i og alt hvad man kan gøre er, at støtte hende undervejs. Men at genfinde sig selv kan godt være kaotisk og energitagende. Det er et stort stykke arbejde, som man kan glemme at tage en pause fra, fordi det mest består af ukontrolleret tanker og følelser. Derfor kan det være en god idé, at invitere din veninde i biografen, hvor hun kan få en velfortjent pause fra alle sine tanker. Se en komedie, en gyser eller den med Ryan Reynolds. Så har hun da i hvert fald med garanti glemt alt om sin ex.

FIK DU LÆST?

DIY med pigerne

DIY PROJEKTER MED PIGERNE ‘Do It Yourself’ projekter er altid hyggelige og især nu, hvor mange aktiviteter foregår indenfor. Vi...

Service