KEND DIN KROP

Vi kan alle komme til, at italesætte vores utilfredshed ved dele af vores krop, både over for andre og os selv. Det er en dårlig vane, som mange har, og det skal simpelthen høre op! Vi skal lære at elske vores stærke lår, lille feminine barm og bredde frugtbare hofter. For ligegyldigt om du har meget eller lidt af det, så gør det dig ikke mindre kvindelig.

Værdsæt alle former af din silhuet og skift din garderobe ud med tøj, der passer netop til din krop og personlighed. Vi hjælper dig godt fra start med gode råd til, hvordan du shopper ud fra, hvad der passer bedst til din kropsfacon.

LYGTEPÆLEN

Do’s

V-halsudskæring, Empiresnit, Skinny Jeans, Taljebælter, Kjoler med bindebånd

Don’ts

A-formet kjoler, ensfarvede dele, lavtalje bukser

Går det lige op og ned? Så er du sandsynligvis det, man kalder pæle-formet. Pæle-formede kvinder har ofte mindre bryster, søde små numser og en talje, som bare venter på at få opmærksomhed. Ser du dig selv have denne kropstype, så skal du fokusere på formgivende tøj, der fremhæver din talje og din lange slanke krop. Det kunne blandt andet være lidt mere stramtsiddende tøj for at tydeliggøre din talje. Gå gerne efter toppe der viser dine skuldre, så din talje virker endnu smallere.

ÆBLET

Do’s

Toppe der er løse forneden, Lange stramme jeans, A-formet kjoler, Lange halskæder

Don’ts

Højtaljede bukser, Stramme toppe, T-shirts, Korte ærmer

Har du en flot stor barm og lidt ekstra kærligt at tage fat i om maven? Så er du det, man kalder æble-formet. Kvinder med æble-form kendestegnes ved, at de er fyldige omkring den midterste del af kroppen. Det gode ved den æble-formede silhuet er, at den er kendt for sine slanke ben.

Fremhæv de lange ben med mørke stramme jeans med normal eller høj talje, som er perfekte til at holde styr på formerne. Er du på udkig efter en kjole, så er kjoler med snit under brystet et sikkert valg. Sørg for at stoffet efter snittet sidder løst, så du flytter fokus fra mave til bryst.

PÆREN

Do’s

Dybe halsudskæringer, Kjoler med skuldre, A-formet tøj

Don’ts

Pencil skirts, Lavtaljede bukser, Store bukselommer

Har du smalle skuldre, runde vrikkende hofter og en lille talje? Så er du nok det man kalder pære-formet. Kvinder med pære-form oplever ofte, at det kan være svært at finde tøj, som ikke fremhæver hofterne. Det handler derfor om, at man får skabt en balance mellem over,- og underkrop. Det gode ved pære-formen er den lange overkrop og lille barm, som sagtens kan bære dybe hals- og rygudskæringer – uden det ser vulgært ud. Så har du en silhuet som en pære så fokuser på at gøre din overskop bredere. Det kan du blandt andet gøre med jakker, trøjer med korte ærmer og A-formede nederdele, som kamuflerer dine hofter og fremhæver din talje.

TIMEGLASET

Do’s

Figursyede toppe og kjoler, Dybe halsudskæringer, Stram lang nederdel, Indsnit ved taljen

Don’ts

Baggy tøj, Flæser på ærmer, Lange jakker

Har dine skuldre og hofte samme bredde, og er du velsignet med en smal talje? Så er du det man kalder timeglas-formet. Timeglasfiguren kender vi blandt andet fra den skønne Marilyn Monroe. Men selvom figuren bliver betragtet som at være meget kvindelig, så er der stadig en del tøj, du burde holde dig fra. Selvom det er dejligt at have dage med afslappet tøj, så kan for stort tøj få dig til at se firkantet ud. Fokuser i stedet på en garderobe med tøj der har et indsnit omkring taljen.

FIK DU LÆST?

DIY med pigerne

DIY PROJEKTER MED PIGERNE ‘Do It Yourself’ projekter er altid hyggelige og især nu, hvor mange aktiviteter foregår indenfor. Vi...

Service