GRØNNE TRENDS

thin

VILD MED PLANTER

Er det noget man bliver glad af, så er det sollys, duften af kaffe om morgenen og grønne, skønne planter. Der er et hav af populære planter som du kan købe med dig hjem, men hvilken skal du vælge? Og hvilken skal du vælge, hvis du er typen der ikke lige altid husker at vande?

Monstera

En ægte instagram-plante. Smuk, elegant og fylder godt i tomme hjørner i hjemmet. Det gode ved Monstera planten er, at den trives utroligt godt i den lune stue, væk fra direkte sollys. Det er en nem plante, som holder sig flot og grøn. Den kræver regelmæssig vanding, men du kan nemt se at den er tørstig, når bladene begynder at dale nedad.

Aloe Vera

Udover at Aloe Vera er kendt for sine fantastiske egenskaber mod forbrændinger, betændelse og søvnproblemer, så er planten i sig selv utrolig nem at have med at gøre. Den har brug for lys, men ikke direkte lys, og skal kun vandes sjældent. En god plante at have i hjemmet, næste gang du brænder fingeren på komfuret.

Kaktus

Lad os tage en tur til Nordamerika, hvor kaktus-familien har hjemme. Hvad der før var en dødsyg plante, som ikke kunne mere end bare at stikke, kan nu købes over alt! Det er en sand favorit hos danskerne, hvilket måske er på grund af dens evne til at overleve med stort set intet vand. En god huskeregel, når du køber en kaktus, er at jo flere pigge/hår den har, jo mere sol kan den tåle.

Violinfigen

Violinfigen har fundet vejen ind i de danske hjem. Hvis du ønsker at gøre din indretning mere elegant, så er violinfigen et godt bud. Violinfigen har fået sit navn på grund af. plantens mørkegrønne blade, der lidt ligner violiner. Hvis du passer violinfigen optimalt, kan den blive op til 3 m høj, men den kan være udfordrende.

Læs også

DIY med pigerne

DIY PROJEKTER MED PIGERNE ‘Do It Yourself’ projekter er altid hyggelige og især nu, hvor mange aktiviteter foregår indenfor. Vi...

Service